2020-12-20 07:33:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma sikerül felülkerekednie egy rossz tulajdonságán

Napi horoszkóp december 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Halak jegyén halad át. Remek időszak arra, hogy örömet találjon a szép dolgokban és környezetét csinosítsa. Ez a tranzit állás kedvező alkalom a társasági életre.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Barátkozó és gyengéd hangulatban van és ezt környezete is viszonozni fogja. Egy új barátság vagy szerelem köszönthet önre a mai nap folyamán.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most minden rendjén megy kapcsolataiban. Élvezze hát! Kiváló ez a nap arra, hogy fellángoljon önben a szerelem, hogy szerelmet valljon valakinek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörbe tölti partnerével ezt a tranzitot. Szívesen ad is, kap is a szeretetből, és ez egy ideális állapot. Ha viszont hajlamos a féltékenykedésre, önzésre, vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Halak jegyén halad át, ez a bolygóállás szenvedélyessé teszi a szerelmi életét. Heves viták, gyors békülések várhatóak.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy rendbe tegye otthonát, és ezzel előkészítse a terepet a nagy ünnepnek. Önnek, bár nagyvonalú típus, mégis roppant fontosak a részletek. Egy porcica a fenyőfa alatt elrontaná az örömét.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hajlamos lehet abba a hibába esni, hogy kapkodással próbálja meg utolérni magát azokban a feladataiban, amiket eddig elhanyagolt. Nem biztos, hogy ez a jó megoldás.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma éljen csak az apró örömöknek, egyen finomakat, nézzen meg egy jó filmet, lustálkodjon. Remekül fogja érezni magát ettől.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egész nap egy a szívének kedves személy hívását várja. De miért is nem megy elébe a dolognak? A közelgő ünnep amúgy is jó ürügyet szolgál arra, hogy bárkit, akit szeret a jókívánságaival felhívjon. És aztán ki tudja mi lesz belőle...


Bak: XII. 22. - I. 19.

A hűvös, borongós idő talán leginkább a Bak jegyűeket sújtja: ön amúgy is hajlamosabb a borúlátásra. Ezért jól teszi, ha a napját aprócska illatgyertyával fényesíti. Ha nem is szokása szoláriumba járni, ma kivételt tehet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma sikerül felülkerekednie egy rossz tulajdonságán, amivel eléri, hogy mások szemében is nagyot nőjön. De nem is ez a lényeg: hanem a szeretet, ami önben is felébredt újra.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Halakban jár. Jól teszi, ha a mai napra egy kis kényeztetést tervez be magának. Regenerálódnia, szépülnie kell, ha a legjobb formáját akarja hozni az ünnepekre. Egy délutáni alvás is jót tehet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: